ICE Breaking News

ICE en ICE koud nieuws vanuit de utilitybranche

Control & Risk Framework › Een koud kunstje!

Wist u dat ICE Utility Professionals een Control & Risk Framework bij úw organisatie kan implementeren? Het doel van het Control & Risk Framework is om aan de directie op een goede en bondige manier de belangrijkste risico’s te laten zien. Tevens kan uw bedrijf kijken of de risico’s overeenkomen met de bereidheid om risico’s te nemen. Indien dit niet het geval kan samen worden gekeken hoe het risico gemitigeerd kan worden.

Risico’s in kaart laten brengen

Vraagt u zich af welke risico’s er binnen uw organisatie spelen en zou u dit op een goede manier in kaart willen laten brengen? Neem dan contact op met Marcel van Staa of laat uw contactgegevens achter voor meer informatie.

Neem contact op