ICE Breaking News

ICE en ICE koud nieuws vanuit de utilitybranche

ICE kookt

ICE’ers koken, een koud kunstje!

Gemiddeld vier keer per jaar komen we met ICE bij elkaar op de ICE-dag. Op deze informatieve dag hebben we het gehad over de realisatie van de strategische plannen en de stand van zaken met betrekking tot Expeditie ICE. Dit laatste betreft een meerjarenprogramma om de ICE organisatie naar zelf organiserend te transformeren. Voor beide onderwerpen geldt dat we op koers liggen en voor bepaalde deelonderwerpen liggen we zelfs voor op schema!

Deze informatieve dag sluiten we altijd af met een activiteit. Deze keer hebben we gezamenlijk een viergangen maaltijd bereid. Einde van de dag moest er dus nog écht gewerkt worden, .. handen uit de mouwen! Het was ontzettend leuk om met z’n allen voor elkaar te koken. En nog leuker was het natuurlijk om in een landelijke ambiance dit heerlijke diner te nuttigen. Kortom, een geslaagde ICE-dag welke eind september weer herhaald wordt!