ICE Breaking News

ICE en ICE koud nieuws vanuit de utilitybranche

Geslaagd

Trots op onze ICE’ers Bastiaan Oostendorp en John Kiewiet!

Trots  zijn wij op onze ICE’ers, Bastiaan Oostendorp en John Kiewiet! Bastiaan heeft zijn Scrum Master certificaat PSM1 behaald en John zijn certificaat SQL Fundamentals. Gefeliciteerd beide!!

Bastiaan heeft zijn Scrum Master certificaat PSM1 behaald. Scrum resulteert in projecten die met een maximaal resultaat worden opgeleverd binnen een zo kort mogelijke tijd en vastgesteld budget. Met de opleiding Scrum Master heeft Bastiaan geleerd om het Scrum-team te faciliteren. Bastiaan kan nu worden ingezet als Scrum Master die ervoor zorgt dat het team vrij baan heeft om succesvolle producten of diensten op te leveren.

John heeft zijn certificaat SQL Fundamentals gehaald. Deze training is speciaal ontwikkeld voor een brede groep van systeembeheerders, startende databaseontwikkelaars of beginnende programmeurs zonder databasekennis. Tijdens deze training heeft John meer geleerd over de historische achtergronden, uitganspunten en de belangrijke commando’s van SQL. Ook heeft hij geleerd eenvoudige query’s te maken. John heeft de training als uitdagend ervaring, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselden en heeft de belangrijkste thema’s leren kennen en gebruiken van de fundamenten van Structured Query Language (SQL).