Business Analist Medior

Interesse? Neem contact op!

BUSINESS ANALIST MEDIOR

Ben jij iemand die nieuwe ontwikkelingen oppikt en deze kan vertalen naar efficiënte, praktische oplossingen? Kun jij business en IT écht aan elkaar verbinden? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als Business Analist (h)erken je behoeftes vanuit de business om te veranderen of te verbeteren. Je houdt je bezig met analyses van bedrijfsprocessen en/of systemen voor een specifieke afdeling. Je vertegenwoordigt de business voor systeem en proces aanpassingen en geeft advies over de uitvoering en kan deze tevens implementeren. Alles is gericht op het verbeteren van de effectiviteit van verschillende processen. De processen, die voor verbetering in aanmerking komen en waar de business analist een rol in speelt, zijn op operationeel/tactisch niveau.

Succesvolle business analyse vereist helder begrip van communicatie over vaak complexe informatie. Daarom zoeken wij collega’s met uitstekende analytische capaciteiten en communicatieve vaardigheden!

Taken:

Δ Analyseert bedrijfsprocessen en systemen.
Δ Vertegenwoordigt de business voor systeem- en procesaanpassingen.
Δ Beoordeelt en neemt beslissingen over in productie te nemen ICT wijzigingen en releases.
Δ Maakt kosten-/batenanalyses over ICT issues en coördineert veranderingen.
Δ Stelt prognoses op en ontwikkelt modellen om in te spelen op (externe) ontwikkelingen.
Δ Helpt business met het opstellen van requirements en zet deze om in functioneel ontwerp.
Δ Sparringpartner voor teamleiders en afdelingshoofden.
Δ Leidt deelprojecten op het eigen aandachtsveld en begeleidt de betrokken projectmedewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden.

Wij vragen:

Δ Minimaal vijf jaar relevante werkervaring binnen de utilitybranche.
Δ Aantoonbaar HBO/WO denk- en werkniveau.
Δ Ervaring met het voorbereiden van veranderingen (maken van impactanalyses, opstellen van business cases, ontwerpen van processen).
Δ Ervaring van het inventariseren en vastleggen van requirements, het opsporen van knelpunten en daaraan koppelen van verbeteradviezen.
Δ Kennis van de deelgebieden: Front-Office; Contractverwerking; Berichtenverkeer; Mutaties; Datacollectie; Facturatie; Incasso.
Δ Kennis van utility BackOffice applicaties (als SAP / MS Dynamics).

Daarnaast ben je:

Communicatief vaardig | Analytisch | Overtuigend | Resultaatgericht | Initiatiefrijk

Wij bieden:

Een uitdagende functie waarin je begeleid wordt door interne collega’s. Wij bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioen- en mobiliteitsregeling. Wij ondersteunen persoonlijke groei met opleidingen en ontwikkeltrajecten die naar eigen keuze in te vullen zijn.

Wie zijn wij?

ICE Utility Professionals (ICE UP) is een professionele detacheringorganisatie met een landelijk netwerk. Wil jij het maken in de utilitybranche, dan kun je niet om ICE UP heen. Als specialist voor deze sector hebben wij vacatures verspreid door het hele land. Bij multinationals, maar ook bij lokale energiebedrijven. Wij krijgen interessante opdrachten van o.a. de volgende prominente spelers in de markt: Alliander, Dong, Essent, Enexis, Vitens, Nuon, TenneT, E.on, Engie en Delta.

Manon de Vries,
Lead Recruitment bij ICE Utility Professionals

Email: devries@ice-up.eu
Telefoon: +31 (0)652887856


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

Ice werkt o.a. samen met