Business Analyse

CONSULTANCY, ANALYSE, BEHEER

Business Analyse

Onze Professionals kunnen worden ingezet als Business Consultant, Functioneel (Applicatie) Beheerder en Business Analist. Zij hebben ruime ervaring binnen de energiebranche en kennen de processen.

Onze Professionals kunnen worden ingezet voor de analyse van business processen en systemen voor de totale keten. Zij houden zich onder meer bezig met een kosten/batenanalyse, coördineren veranderingen en stellen requirements op. Onze Business Consultants en Business Analisten voeren concrete veranderingen en verbeteringen door en richten zich op het verbeteren van de effectiviteit van verschillende processen.

Bij ICE Utility Professionals hebben wij ook Lean Six Sigma Black Belts in dienst. Zij begeleiden bij verbetertrajecten en geven advies over de inrichting naar een Lean organisatie.

Om te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen en eisen van onze opdrachtgevers zorgt ICE Utility Professionals ervoor dat er veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van onze Professionals. Zij beschikken over  kennis van de processen binnen de ultilitybranche, werken volgens de methodieken Agile/Scrum, Waterfall, BISL, Prince2 en Lean. Onze Professionals zijn hiervoor ook gecertificeerd.

Medewerker aan het woord


Sinds 2015 ben ik werkzaam bij ICE Utility Professionals als Business Analist. Binnen mijn functie ben ik de schakel tussen Business en IT. Ik begrijp wat de business wil en vertaal dit naar IT en andersom. Als processen bedacht of verbeterd moeten worden, issues opgelost of changes uitgewerkt moeten worden, moet u bij mij zijn. Ik kijk verder dan mijn neus lang is en zoek naar de beste, meest efficiënte en meest kostenbewuste oplossing. En soms de meest pragmatische.

 

Ondertussen gebruik ik mijn voelsprieten om verbeterkansen te zien. Dat lukt allemaal dankzij mijn analytisch vermogen en helicopterview. Natuurlijk zorg ik dat alle partijen gehoord en geïnformeerd worden. Ik spreek dan ook de taal van business, IT en management.

Janneke Business Analist


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

Ice werkt o.a. samen met