Data

ANALYSE, MANAGEMENT, MODELLING, BI

Data

Onze Professionals kunnen op het gebied van data worden ingezet op Data Analyse, Data Modelling, BI en Data Management. Al onze Professionals hebben ruime ervaring binnen de Utilitybranche.

Onze Professionals kunnen u onder meer helpen bij het verkrijgen van inzichten uit data, zorgen dat deze informatie op het juiste tijdstip bij de juiste personen in het juiste formaat terecht komen en ze kunnen een proces creëren van een datamodel voor informatiesystemen.

Om te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen en eisen van onze opdrachtgevers zorgt ICE Utility Professionals ervoor dat er veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van onze Professionals. Zij beschikken over  kennis van de meest gangbare utility applicaties en tools, zoals SAP, MS Dynamics en Business Objects Information Stuard en zijn SQL gecertificeerd.

Medewerker aan het woord


Sinds 2010 werk ik voor ICE Utility Professionals. Indertijd ben ik gestart als operationeel Specialist Facturatie, inmiddels ben ik werkzaam als Data Analist voor een Belgische energieleverancier in Brussel.

 

Als Data Analist ben ik verantwoordelijk voor het genereren van informatie voor diverse doeleinden. Voor de Regulator stel ik verantwoordingsrapportages op en voor intern gebruik genereer ik diverse voortgangsrapportages voor het Management waarbij de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de Facturatie centraal staat. Mijn end-to-end kennis van de processen geven mij veel houvast om tot goed onderbouwde rapportages te komen.

 

Doordat het hier een kleine groeiende organisatie betreft is deze zeer dynamisch en evolueert deze op dit moment ook snel. De uitdagingen die dit met zich meebrengt geeft mij veel vrijheid en energie op de werkvloer.

Remko Data Analist


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

Ice werkt o.a. samen met