ICE Als werkgever

Een professionele speler in een doorgewinterd team

ICE Utility Professionals is een organisatie met een landelijk netwerk. Wil jij het maken in de utilitybranche, dan kun je niet om ICE Utility Professionals heen. Als specialist in deze sector hebben wij interessante vacatures verspreid over het hele land. Wij leveren Professionals op verschillende niveaus; Operational Solutions en Executive Professionals. Individueel of in een team, aan onder andere de volgende prominente spelers in de markt: Alliander, DELTA, ENGIE, E.ON, Essent, Fudura, GasUnie, Greenchoice, Joulz, Nuon, Oxxio, RWE, Waterbedrijf Groningen, Stedin, TenneT, Total en Vitens.

Groeien door opleiding, coaching en begeleiding

Samen met jou selecteren wij functies die aansluiten bij je kwaliteiten, werkervaring en ambities. We plaatsen je bij verschillende organisaties, multinationals, maar ook bij lokale energiebedrijven. Daardoor leer je veel in relatief korte tijd. Verdere groei stimuleren wij door je te ondersteunen met opleidingen, coaching en begeleiding. Je kunt altijd terugvallen op onze organisatie. ICE Utility Professionals biedt hiermee een springplank voor je carrière. Bovendien wordt je werk beloond met marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bekijk onze groeimogelijkheden

Samenwerking met zelfstandigen

Ook voor zelfstandigen heeft ICE Utility Professionals veel te bieden. Wij zorgen onder andere voor interessante opdrachten op verschillende niveaus, een breed netwerk en nemen de contractafhandeling graag uit handen. Daarnaast vindt ICE een persoonlijke benadering erg belangrijk. Je zult betrokken worden bij de bedrijfsontwikkelingen. Hierdoor profiteren beide partijen van deze samenwerking.

Onderdeel worden van dit doorgewinterde team?

Wil jij het maken in de utilitybranche? Toe aan een carrière versneller? Ben jij op zoek naar opdrachten in een dynamische omgeving, waarbij jij jezelf nog verder kunt ontwikkelen binnen de utilitybranche?

Solliciteer bij ICE

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

Ice werkt o.a. samen met