Interim Management

PROJECTMANAGEMENT, TEAMLEIDER, SCRUMMASTER

Interim Management

Onze Professionals kunnen op het gebied van Interim Management worden ingezet op Project- en Programma Management, Teamleider, Teammanager en ScrumMaster. Zij hebben ruime ervaring binnen de utilitybranche en kennen de processen.

Onze Professionals kunnen u onder meer helpen bij het geven van sturing aan de werkzaamheden binnen een toegewezen afdeling/aandachtsgebied, met als doel op korte en lange termijn de doelstelling(en) van de afdeling/aandachtsgebied volgens de afgesproken resultaten en (rand)voorwaarden te behalen.

Om te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen en eisen van onze opdrachtgevers zorgt ICE Utility Professionals ervoor dat er veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van onze Professionals. Zij beschikken over  kennis van de processen binnen de utilitybranche , werken volgens de methodieken Agile/Scrum en Prince2 en zijn Prince2 en Scrum gecertificeerd.

Medewerker aan het woord

Gonny
Verbinding zoeken en pragmatisch een oplossing zoeken. Dat is heel kort samengevat hoe ik mijn werk doe. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij ICE Utility Professionals en in deze periode heb ik, als nuchtere Friezin, veel geleerd. Ik heb veel inhoudelijke kennis over de energiebranche opgedaan bij verschillende opdrachtgevers en theoretische kennis over zaken zoals Agile/Scrum, LEAN en Prince 2 Projectmanagement.

 

Op dit moment werk ik bij een infrabedrijf binnen de functie van Projectleider. De projecten die ik doe hebben direct betrekking op de techniek, grote gasmeters. Ik vind dit ontzettend leuk om te doen, omdat het niet alleen de administratie betreft voor de klant, zoals bij een leverancier, maar ook omdat we ter plekke op zijn terrein de metingen verzorgen. Dit doe ik natuurlijk niet helemaal zelf. Om dit voor elkaar te krijgen heb ik veel contact met de uitvoering buiten van zowel het bedrijf waar ik werkzaam ben zelf, als de Netbeheerders waar de klanten hun aansluiting hebben.

Gonny Projectleider


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

Ice werkt o.a. samen met