MEDEWERKER BERICHTENVERKEER

Interesse? Neem contact op!

MEDEWERKER BERICHTENVERKEER

Heb jij eerder in de energiebranche gewerkt en heb je ervaring op de afdeling Berichtenverkeer? Ben jij daarnaast op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ICE zoekt ambitieuze, leergierige medewerkers die werkzaamheden kunnen verrichten op operationeel gebied, specifiek op de afdeling berichtenverkeer, binnen de utilitybranche. Dit doe je op projectbasis en bij verschillende opdrachtgevers binnen Nederland,  denk hierbij aan bedrijven zoals Essent, Nuon, Engie, Delta en/of Enexis.

Wat ga je doen?

De projecten op het gebied van berichtenverkeer ontstaan veelal vanuit een situatie van achterstand en/of uitval. Jouw verantwoordelijkheid in dergelijk project  ligt in het verwerken en bijwerken van de achterstand en zo nodig het verbeteren van het proces. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van klantgegevens, het muteren van contracten en het doorvoeren van switches. Jij zorgt ervoor dat de leverancier zijn klanten tijdig hun jaar/eindfactuur kan geven. Daarnaast kunnen verantwoordelijkheden als het beantwoorden van klantvragen van externe partijen, het deelnemen aan een werkgroep of werkverdeling binnen het team tot jouw dagelijkse werkzaamheden gaan behoren ( afhankelijk van het project en jouw werkervaring).

Wij vragen:

Δ HBO werk- en denkniveau hebt.
Δ 2-4 jaar ervaring binnen de utilitybranche hebt ( waarvan minimaal 1 jaar op de afdeling berichtenverkeer).
Δ Kennis hebt van applicaties zoals SAP, MECOMS of UMAX.
Δ Kennis hebt van berichtenverkeer binnen de energiebranche

Daarnaast ben je:

Zelfstandig | Professioneel | Initiatiefrijk | Communicatief vaardig

Wij bieden:

Een gevarieerde functie waarin je begeleid wordt door interne collega’s. Wij bieden een marktconform jaarsalaris (afhankelijk van relevante werkervaring en opleiding). Daarnaast bieden we je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioen- en mobiliteitsregeling. Wij ondersteunen persoonlijke groei met opleidingen en ontwikkeltrajecten die naar eigen keuze in te vullen zijn.

Wie zijn wij?

ICE Utility Professionals (ICE UP) is een professionele detacheringorganisatie met een landelijk netwerk. Wil jij het maken in de utilitybranche, dan kun je niet om ICE UP heen. Als specialist voor deze sector hebben wij vacatures verspreid door het hele land. Bij multinationals, maar ook bij lokale energiebedrijven. Wij krijgen interessante opdrachten van o.a. de volgende prominente spelers in de markt: Alliander, Dong, Essent, Enexis, Vitens, Nuon, TenneT, E.on, Engie en Delta.

Manon de Vries,
Lead Recruitment bij ICE Utility Professionals

Email: devries@ice-up.eu
Telefoon: +31 (0)652887856


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

Ice werkt o.a. samen met