Professional Program

Interesse? Neem contact op!

PROFESSIONAL PROGRAM

Je lang verwachte diploma op zak en nu op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Misschien kunnen wij jou daarbij helpen! Ben jij geïnteresseerd in de bruisende wereld van utilities en wil jij verder in de richting van Sales & Marketing, Data, Test, Management en/of Business Analyse? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

ICE Utility Professionals (ICE UP) is een jonge, dynamische detacheringsorganisatie met een groot netwerk in de wereld van energie & water. Wil jij het maken in de utilitybranche, dan kun je niet om ons heen. Als specialist binnen deze sector hebben wij vacatures verspreid door heel Nederland én België, zowel bij multinationals als bij lokale energie- en waterbedrijven. Wij hebben interessante opdrachten bij aantal grote spelers binnen de utilitybranche, voorbeelden hiervan zijn: Alliander, E.on, Engie, Enexis, Essent, Fudura, Infrax, Joulz, Nuon, Stedin, Vitens en Vlaams Energiebedrijf.

Sinds 1 april zijn wij een zelfsturende organisatie; een organisatie waarin jij samen met jouw team, je eigen carrière pad bepaalt én realiseert. Want wat is er nou mooier om op basis van gelijkwaardigheid  en transparantie te bouwen aan jouw eigen carrière? Dus geen Manager of HR Functionaris die je aan het einde van het jaar gaat beoordelen. Beoordelen doen wij anders: jij beoordeelt jezelf, samen met de hulp van jouw team!

 Wat bieden wij?

ICE UP biedt jouw een fulltime traineeship van zes maanden. Gedurende deze periode zal je een operationele opdracht vervullen voor vier dagen per week, waarbij je kennis maakt met de utilitybranche en praktijkervaring op doet. De vijfde dag staat in het teken van jouw persoonlijke groei; welke bestaat uit een training over de utilitybranche, het opstellen van je eigen carrièreplan (met ondersteuning van je team) en we besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een HBO/WO diploma op zak die aansluit één van de eerder genoemde richtingen (of je hebt hier affiniteit mee). Je hebt eerder gewerkt binnen de utilitybranche of je bent er nieuwsgierig naar. Je vindt het geen probleem om te reizen binnen Nederland & België. Je bent leergierig, je wilt graag jezelf ontwikkelen en persoonlijk groeien, en staat open voor verandering. Daarnaast ben je zelfstandig, communicatief vaardig, analytisch en flexibel.

Solliciteren? .. Of gewoon nieuwsgierig?

Ben jij nieuwsgierig naar de dynamische wereld van energie & water en wil jij aan de slag in de richting van Sales & Marketing, Data, Test, Management en/of Business Analyse? Wacht dan niet langer en neem contact op met:

Manon de Vries,
Lead Recruitment bij ICE Utility Professionals

Email: devries@ice-up.eu
Telefoon: +31 (0)652887856


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

Ice werkt o.a. samen met