Sales & Marketing

PRODUCT MANAGEMENT, PRICING

Sales & Marketing

Onze Professionals kunnen op het gebied van Sales & Marketing worden ingezet op Marketing Intelligence, Customer Journey, de uitvoerende processen van Retentie, Sales Support, Accountmanagement, Product Management en Pricing en hebben ruime ervaring binnen de utilitybranche.

Onze Professionals kunnen u onder meer helpen bij het verkrijgen van inzichten uit data, het inspelen op de weg naar het beslissen van een aankoop, een product in de markt zetten, het inspelen op de mate waarin klanten blijven en wegloop kan worden voorkomen, verantwoordelijkheid nemen voor klanten van een bepaalde organisatie en het bieden van ondersteuning bij het verwerken van contracten. Daarnaast kunnen we ook Sales & Marketing processen bij uw bedrijf inrichten of analyseren.

Om te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen en eisen van onze opdrachtgevers zorgt ICE Utility Professionals ervoor dat er veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van onze Professionals.

Medewerker aan het woord


Begin 2004 liep ik mijn eerste energiebedrijf binnen… Inmiddels ben ik in de energiebranche op veel verschillende gebieden aan het werk geweest. Van leverancier tot shipper, van consumenten tot zakelijk markt, van trainer tot projectleider, van analist tot trader en van kwaliteitscoördinator tot accountmanager.

 

In mijn huidige opdracht waar ik mede verantwoordelijk ben voor de dagelijkse handel in energie, voel ik mij door de complexe materie, het snelle schakelen met verschillende partijen in de markt en de afwisselende werkzaamheden, als een vis in het water. Het optimaliseren van processen en systemen met daarnaast het oppakken van adhoc werkzaamheden, maken dit werkgebied voor mij de perfecte combinatie tussen uitdagend en afwisselend werk, creatieve oplossingen vinden en lange termijn resultaten behalen.

Simone Product Manager


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

Ice werkt o.a. samen met