Solutions

KENNIS EN CAPACITEIT VOOR UITDAGENDE OMSTANDIGHEDEN

Oplossingen voor uw specifieke vraagstuk

Binnen de vakgebieden Sales & Marketing, Business Analyse, Data, Testen, Interim Management en Operationeel kunt u een (tijdelijk) beroep doen op Professionals van elk niveau: operational, support en executive. Door de jarenlange ervaring binnen de utilitybranche weten wij uw behoeften en vragen helder te krijgen, zodat u altijd verzekert bent van de beste oplossing. Onze Professionals zijn flexibel inzetbaar en hebben ruime ervaring binnen de utilitybranche. Naast kennis en ervaring zijn zij proactief, weten een werkwijze van een opdrachtgever snel eigen te maken, leveren wat er wordt gevraag én wat u niet wist nodig te hebben. Kortom, ICE Professionals kennen de weg!

ICE Solutions graph

Capacity

Sourcing Solutions

ICE biedt kennis en capaciteit voor uitdagende omstandigheden! Wij leveren utility professionals op elk niveau, waarmee wij uw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van Sales & Marketing, Business Analyse, Data, Testen, Interim Management en Operationeel.

Sales & Marketing Business Analyse Data Testen Interim Management Operationeel

Custom Professionals Program

Operationeel Support

ICE biedt een op maat gemaakt ‘blended learning program’.

Wanneer u als opdrachtgever een specifieke behoefte aan capaciteit heeft kan ICE daarin ondersteuning bieden. Gezamenlijk wordt een doel en traject samengesteld. Wij kunnen van A tot Z zorgen voor (een) nieuwe en goede collega(s) op uw afdeling!

Na de werving screenen wij kandidaten op houding en gedrag, evenals kennis en ervaring (incl. referenten onderzoek). Vervolgens kan het opleidingstraject starten. In overleg wordt bepaald wat de wensen en/of eisen zijn voordat uw nieuwe Interim Professional kan starten. Na afloop van de vooraf bepaalde periode kan, bij wederzijdse tevredenheid, de Interim Professional instromen in uw organisatie.

Custom Solutions

Product Management | Requirement Management | Test Management
Data Management | Proces Management


ICE ontwikkelt samen met en voor u op maat gemaakte oplossingen voor uitdagingen, waar u als Utility Provider voor staat. Wij denken graag met u mee als het gaat om uitdagingen op het gebied van sales & marketing, testen, data, procesoptimalisatie, een duurzame flexibele arbeidsschil of een inhoudelijke trainingspartner.

Na een uitgebreide intake, waarbij vakspecialisten aanwezig zijn, volgt binnen twee weken een uitgebreid plan met maximaal zeven stappen. Het stappenplan is zo opgebouwd dat na elke stap u een besluit moet nemen over de vervolgstappen. U wordt dus gedwongen om naar het vooraf gestelde doel te werken; een zekerheid is ingebouwd. Naast deze doel gedrevenheid is het Custom Made Concept ook financieel interessant voor u als opdrachtgever. ICE werkt naar een partnerstructuur waarbij resultaatafspraken of zelfs financieel deelgenootschap tot de mogelijkheden behoren.

Custom Services

Back Office | Meetdata | Functioneel

ICE zorgt voor de outsourcing van bedrijfsactiviteiten of complete bedrijfsprocessen, al dan niet met bijbehorende IT-component. Uw organisatie houdt de focus op hoofdzaken. Hiermee bespaart u kosten en beperkt u risico’s.

Academy

ICE biedt proces-, systeem- en vaardigheidstrainingen aan, die gebaseerd zijn op onze zeer ruime utility kennis en ervaring. Het materiaal wordt continu actueel gehouden op basis van de laatste marktontwikkeling. U kunt losse onderdelen of een geheel traject afnemen. Wij verzorgen de training bij u op kantoor of op een externe locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

Ice werkt o.a. samen met