Testen

ENGINEERING, ANALYSE, MANAGEMENT, AGILE

Testen

Onze Professionals kunnen op het gebied van Testen worden ingezet als Test Engineer, Test Analist, Test Coördinator, Agile Tester en Test Manager en hebben ruime ervaring binnen de utilitybranche. Zij kunnen u helpen bij verschillende (complexe) test trajecten op het gebied van advies en uitvoering. Hierbij kunt u denken aan UAT-testen, SIT-testen en automatisch testen. Als bedrijf kunnen wij ook randvoorwaarden scheppen om automatisch testen bij u  te implementeren.

Om te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen en eisen van onze opdrachtgevers zorgt ICE Utility Professionals ervoor dat er veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van onze Professionals. Zij beschikken over  kennis van de meest gangbare utility applicaties, zoals SAP en MS Dynamics en werken volgens de Waterfall of Srum/Agile methodiek. Onze Professionals zijn TMap en/of ISQTB gecertificeerd.

Medewerker aan het woord


Sinds 2012 werk ik bij ICE Utility Professionals. Vanuit ICE ben ik bij diverse werkgevers in verschillende functies gedetacheerd. Momenteel ben ik Testcoördinator bij een waterbedrijf. Ik ben ingehuurd om alle testactiviteiten in goede banen te leiden. Dit houdt in dat ik het mastertestplan opstel, de risico analyse van de te testen onderdelen verzorg en de logische en fysieke testgevallen voorbereid. Hierbij worden de door de waterbedrijven beschreven User Story’s, gekoppeld aan de testgevallen zodat de gewenste dekkingsgraad kan worden behaald.

 

Hoewel ik word ingehuurd door de leverancier van het systeem, ben ik vrijwel altijd aanwezig op de locaties van het waterbedrijf. Dit zorgt voor snelle communicatie, snellere besluitvorming en een betere binding tussen de leverancier en de klant.

John Testcoördinator


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

Ice werkt o.a. samen met