Wie is ICE

WIJ KENNEN DE WEG

Wie is ICE?

ICE Utility Professionals is een inhoudelijk specialist; Utility Professionals die weten waar ze het over hebben en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Bij ICE geloven wij in het ontwikkelen van onze mensen op zowel professioneel als persoonlijk niveau. Wij detacheren Professionals in de Utilitybranche en ondersteunen daarmee onze klanten in het realiseren van hun doelstellingen.
Hoe prettig zou het zijn als u op het juiste moment wordt voorzien van een passende Professional? ICE biedt pasklare oplossingen en spreekt als geen ander uw taal. Wij denken met u mee. Dat scheelt tijd én geld.

Kennis en Capaciteit voor uitdagende omstandigheden

In de dynamiek van de utilitybranche, waarin verandering de enige constante is, worden onze Professionals gestimuleerd om zich maximaal te blijven ontwikkelen. Dit is onze MISSIE; hier staan we voor. Vanuit deze doelstelling detacheren wij onze Professionals bij energieleveranciers, meetbedrijven, netbeheerders en waterbedrijven in zowel Nederland als België. Of het nou gaat om Back Office, de schakel tussen Business en IT, Allocatie & Reconciliatie, Pricing & Forecasting, Sales Support of Berichtenverkeer:
wij kennen de weg!

Samen zoeken naar de juiste oplossingen

Bij ICE streven we naar duurzame relaties; samenwerking is de basis van ons succes. Als onderdeel van onze Business Case zoeken we met u naar de juiste oplossing. De oplossing staat bij ons centraal. Doordat wij zowel personeel als concepten op maat aanbieden, maken wij doelstellingen haalbaar. Uw uitdaging is de onze.

Wil je meer lezen over wat ICE Utiltiy Professionals voor u kan betekenen? Lees meer door de button hieronder of neem contact met ons op.

Lees meer Neem contact op

  • Problem Area's graph
  • ICE Solutions graph
  • ICE Functiehuis

Dé Solutions provider voor de utilitybranche

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

Ice werkt o.a. samen met