Consultant interim management

De utiliteitsbranche verandert continue. Met steeds weer nieuwe uitdagingen is het soms lastig om gekwalificeerd personeel te vinden met de juiste werkervaring. Zeker bij grote verandertrajecten, zoals de omschakeling naar duurzaam ondernemen, zijn kennis, innovatiekracht en ervaring essentieel. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf de concurrentie voorblijft. Consultant interim management kan hierbij helpen.

Wat is consultant interim management?

Management consultants richten zich vooral op het verbeteren van de resultaten binnen de organisatie door bestaande uitdagingen in kaart te brengen en concrete plannen door te voeren om deze uitdagingen op een juiste manier aan te gaan. Al onze consultant managers zijn goed opgeleid en hebben de juiste werkervaring en analytisch vermogen om een bedrijf verder te helpen.

Het voordeel van consultant interim management

  • Al onze consultant managers beschikken over de juiste papieren.
  • Onze consultants hebben veel werkervaring binnen vergelijkbare projecten.
  • Je kunt snel op- of afschalen wanneer je tijdelijk meer of minder capaciteit nodig hebt.
  • Werk samen op projectbasis aan een duurzaam plan, waar je ook na de opdracht van de consultant mee verder kunt.
  • Onze consultants vinden snel hun weg binnen jouw organisatie, waardoor er snel concreet naar de gewenste resultaten kan worden toegewerkt.

Samen naar een duurzamere wereld

Door onze focus op de utilitybranche helpen onze professionals jouw bedrijf écht verder. Samen met energieleveranciers, programmaverantwoordelijken, meetbedrijven, netbeheerders en waterbedrijven in Nederland én België werken we iedere dag aan een duurzamere wereld. Allemaal zijn ze gespecialiseerd in hun vakgebied: Business & IT, Process & Performance, Data & Analytics en Operational Expert. Tegelijkertijd werken ze in teams nauw samen. Zo profiteer je van álle kennis binnen ICE Utility Professionals.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wil jij de volgende stap zetten met jouw bedrijf en kun je daar hulp bij gebruiken? We kijken graag samen naar de mogelijkheden. Bel naar 085 – 27 35 207 of stuur een e-mail naar info@ice-up.eu

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.