Interim professional

Steeds meer bedrijven kiezen voor een projectmatige aanpak van de bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een hogere productiviteit en flexibiliteit. Zo kun je makkelijk interim professionals inschakelen wanneer je extra handen of expertise nodig hebt.

Een interim professional kan werkervaring bieden, waar jouw bedrijf iets voor het eerst doet. Bijvoorbeeld bij het implementeren van een nieuwe tool of het optimaliseren van bepaalde processen. Het is niet altijd logisch en voor de hand liggend om hier een vast iemand voor aan te nemen. Met een interim professional kies je voor flexibiliteit!

De voordelen van een interim professional

Een interim professional biedt tal van voordelen voor jouw bedrijf:

  • Makkelijk en snel op en afschalen;
  • Haal expertise in huis die er binnen jouw bedrijf (nog) niet is;
  • Een frisse blik op bestaande en nieuwe processen;
  • Op maat voor jouw bedrijf.

Interim professional in de energiebranche

De energiebranche is veel in beweging. Door nieuwe wetgeving, verduurzaming en de open markt bestaan er grote uitdagingen. De juiste kennis in huis halen om die uitdagingen aan te gaan kan soms lastig zijn. Met een interim professional ben je flexibel en kun je tijdelijk of voor langere termijn de juiste kennis binnenhalen en opschalen.

Waarom kiezen voor een interim professional van ICE UP?

Onze interim professionals kunnen jouw bedrijf verder helpen. Ze beschikken over een brede kennis en kunnen in alle facetten van de bedrijfsvoering meedenken én meewerken. Zo veranderen uitdagingen in kansen en kun je jouw klant écht verder helpen.

  • Onze professionals staan voor je klaar;
  • Wij denken mee én werken mee;
  • Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Spreken we je snel?

Ben jij benieuwd hoe een interim professional jouw bedrijf verder kan helpen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag met je in contact. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op, bel naar 085 – 27 35 207 of stuur een e-mail naar info@ice-up.eu.

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.