Interim professional

Steeds meer bedrijven kiezen voor een projectmatige aanpak van de bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een hogere productiviteit en flexibiliteit. Zo kun je makkelijk interim professionals inschakelen wanneer je extra handen of expertise nodig hebt.

Een interim professional kan werkervaring bieden, waar jouw bedrijf iets voor het eerst doet. Bijvoorbeeld bij het implementeren van een nieuwe tool of het optimaliseren van bepaalde processen. Het is niet altijd logisch en voor de hand liggend om hier een vast iemand voor aan te nemen. Met een interim professional kies je voor flexibiliteit!

De voordelen van een interim professional

Een interim professional biedt tal van voordelen voor jouw bedrijf:

  • Makkelijk en snel op en afschalen;
  • Haal expertise in huis die er binnen jouw bedrijf (nog) niet is;
  • Een frisse blik op bestaande en nieuwe processen;
  • Op maat voor jouw bedrijf.

Interim professional in de energiebranche

De energiebranche is veel in beweging. Door nieuwe wetgeving, verduurzaming en de open markt bestaan er grote uitdagingen. De juiste kennis in huis halen om die uitdagingen aan te gaan kan soms lastig zijn. Met een interim professional ben je flexibel en kun je tijdelijk of voor langere termijn de juiste kennis binnenhalen en opschalen.

Waarom kiezen voor een interim professional van ICE UP?

Onze interim professionals kunnen jouw bedrijf verder helpen. Ze beschikken over een brede kennis en kunnen in alle facetten van de bedrijfsvoering meedenken én meewerken. Zo veranderen uitdagingen in kansen en kun je jouw klant écht verder helpen.

  • Onze professionals staan voor je klaar;
  • Wij denken mee én werken mee;
  • Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Spreken we je snel?

Ben jij benieuwd hoe een interim professional jouw bedrijf verder kan helpen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag met je in contact. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op, bel naar 085 – 27 35 207 of stuur een e-mail naar info@ice-up.eu.

Process & Performance

Midden in de energietransitie bevinden onze klanten zich in een tijd van ingrijpende veranderingen. Deze transitie omvat niet alleen technologische verschuivingen, maar gaat vaak ook gepaard met veranderingen in processen, systemen, organisaties en gedrag. Het team Process & Performance, bestaande uit consultants met diverse achtergronden en expertise, hanteert een Lean/Agile benadering om deze veranderingen te realiseren. Met ons team van programma- en projectmanagers, Agile coaches, Procesverbeteraars, Scrum Masters en verandermanagers brengen we de gewenste verandering tot stand. We hanteren een positief-kritische benadering, waarbij de doelstellingen van de organisatie vooropstaan en we tegelijkertijd oog hebben voor de mensen die door de verandering worden beïnvloed. Ons doel is om de organisatie, processen en teams aanzienlijk te verbeteren ten opzichte van hoe we ze hebben aangetroffen. Dit streven vormt de kern van onze inzet en is een bewezen succesformule.

Kies voor ICE Utility Professionals en bereik blijvende verbeteringen die jouw organisatie wendbaar, veerkrachtig en toekomstbestendig maken.

Operational expert

Onze Operational Experts hebben het vermogen om zich snel nieuwe kennis eigen te maken. Of jij nu behoefte hebt aan beginnend talent of doorgewinterde experts met uitgebreide expertise op gebieden zoals Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing, zij staan voor je klaar. Hun hoofdtaak is het uitvoeren van taken zoals het verwerken van achterstanden en het waarborgen van nauwkeurige gegevensverwerking in verschillende aspecten van de energiebranche. Met de ondersteuning van onze Operational Experts kun jij jouw bedrijfsprocessen versterken en ervoor zorgen dat jouw gegevens altijd nauwkeurig worden verwerkt.

Kies voor ICE Utility Professionals en optimaliseer jouw operationele processen met onze deskundige Operational Experts.

Data & Analytics

In het tijdperk van de energietransitie is ook de digitale transitie in volle gang. Elektrificatie van verbruik en opwek, veranderingen in regelgeving en nieuwe technologieën leiden tot de beschikbaarheid van enorme hoeveelheden data in onze branche. Daarom is het nu meer dan ooit van belang om deze gegevens efficiënt, gestructureerd en correct te verwerken en volledig te benutten.


Ons team Data & Analytics consultants bestaat uit zowel young professionals als ervaren experts die kennis hebben van deze complexe informatiestromen en de laatste analysemethodes. Wij begrijpen de herkomst van data en zien mogelijkheden om deze voor bestaande én nieuwe toepassingen te gebruiken. Of het nu gaat om validatie, modellering of visualisatie: onze consultants kunnen jouw gegevens omzetten in waardevolle inzichten. Daarbij verliezen we jou als klant niet uit het oog en leggen we ingewikkelde materie begrijpelijk uit, of gaan juist graag dieper in op de details. Op die manier creëren we impact voor jou!

ICE-UP staat klaar om uitdagingen in de energiebranche aan te gaan door deze expertises te combineren. Samen creëren we een datalandschap dat jouw organisatie in staat stelt succesvol te zijn.

Business & IT

Als cruciale schakel tussen jouw bedrijfsactiviteiten en IT-infrastructuur, bieden wij hooggekwalificeerde consultants met diepgaande expertise in de energiebranche en bedrijfsprocessen. We hebben ook de cruciale vaardigheid om de behoeften van jouw organisatie helder te vertalen naar ontwikkelaars. Wij faciliteren directe communicatie tussen betrokken afdelingen, waarbij stakeholdermanagement een integraal onderdeel vormt van onze werkwijze. Met een scherp inzicht in de dynamische energiebranche en naadloze samenwerking tussen business en IT, identificeren we optimalisatiemogelijkheden, implementeren we efficiënte systemen en stimuleren we innovatie.

Kies voor ICE Utility Professionals en vorm een partnerschap dat jouw organisatie wendbaar, veerkrachtig en toekomstbestendig zal maken.