Utility expert

Er is én gaat de komende jaren veel veranderen in de utility branche. Nieuwe wetgeving, digitalisering, verduurzaming en de vrije markt zorgen voor grote uitdagingen. Is jouw bedrijf toe aan een volgende stap en kun je daar wel wat extra hulp bij gebruiken? Onze utility experts helpen je graag.

Wat is de utility branche?

Binnen de utility branche vallen alle bedrijven die zich bezighouden met het produceren, opslaan, transporteren en distribueren van gas, water en elektriciteit. Een hele brede branche, waarin veel gebeurt. Hierdoor is het soms lastig de juiste kennis in huis te halen om als bedrijf te kunnen blijven groeien en de klant écht verder te helpen.

Wat doet een utility expert?

Onze utility experts kunnen jouw bedrijf helpen om deze groei juist wel te realiseren en de klant de best mogelijke ervaring te bieden. Een utility expert denkt en werkt mee binnen alle mogelijke facetten van de utility branche. Wil je jouw interne bedrijfsprocessen optimaliseren of verduurzamen? Maar ook als je andere processen soepeler wil laten lopen, of bestaande of nieuwe tools beter op elkaar wil laten aansluiten om zo de klant beter te kunnen helpen we graag mee. Geen vraagstuk is voor ons te ingewikkeld.

Waarom kiezen voor een utility expert van ICE UP?

Onze utility experts beschikken over kennis van alle facetten van de utility branche. Ze zijn goed opgeleid en breed getraind en door jarenlange ervaring helpen ze jouw bedrijf écht verder.

  • Onze professionals staan voor je klaar;
  • Wij denken mee én werken mee;
  • Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij opzoek naar een utility expert die jouw bedrijf verder helpt? Bij ICE Utility Experts denken én werken we graag met je mee. Onze utility experts staan klaar om aan de slag te gaan bij jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, bel naar 085 – 27 35 207 of stuur een e-mail naar info@ice-up.eu. Samen kijken we wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is.

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.