Utility specialist

Door nieuwe klimaatafspraken en daaraan vastzittende regelgevingen lopen energiebedrijven tegen diverse vraagstukken aan. Utility specialisten kunnen daarbij helpen. Denk hierbij aan de invoering van nieuwe regelingen en het implementeren van nieuwe systemen. Maar ook om interne processen te optimaliseren kan een specialist op interim basis goed ondersteunen. Kun je extra handen gebruiken voor een tijdelijke of langere periode? Dan helpen wij je graag verder.

Wat doet een utility specialist?

Een utility specialist weet de weg in bedrijfsprocessen, voornamelijk gericht op de energiemarkt. Als je interne processen wilt verbeteren of onderzoek wilt doen naar bepaalde uitdagingen binnen je bedrijf, dan kan een utility expert uitkomst bieden. Onze personeelsleden zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied: Business & IT, Process & Performance, Data & Analytics en Operational Expertise. Door het ondersteunen van de bedrijfsprocessen op alle afdelingen kunnen wij kwaliteit en voortgang van onze werkzaamheden waarborgen.

Utility specialisten van ICE UP

Utility specialisten van ICE-UP zijn breed inzetbaar. Ze hebben niet alleen een gedegen theoretische kennis, maar hebben ook veel ervaring in de praktijk. Omdat ze ook nog eens veel ervaring in het veld hebben, zijn ze de aangewezen personen bij het ondersteunen van elk project. Onze kenmerken op een rij:

  • Een gedreven team van specialisten;
  • Ons team is breed inzetbaar;
  • Vakkundig opgeleid met diverse expertises;
  • Experts in het aandragen van oplossingen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij opzoek naar een utility specialist die jouw bedrijf verder helpt? Bij ICE UP denken én werken we graag met je mee. Wij staan klaar om onze ervaring en kennis met jou te delen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, bel naar 085 – 27 35 207 of mail naar info@ice-up.eu . Samen kijken we wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is.

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.