Vacatures energie

De vacaturemarkt in de energiesector is constant in beweging. Van het werken in scrumteams, tot productowners en van data analyses tot projectmanagement. Nieuwe processen, wetten en werkwijzen brengen beweging in deze markt. Door deze beweging ontstaan nieuwe kansen. Kansen om mensen, expertises en ervaring in te zetten waar dat nodig is. Ben je op zoek naar expertise, of heb jij die expertise in huis? ICE Utility Professionals brengt zowel vraag als oplossing samen.

Bekijk onze vacatures of huur een interim professional in!

ICE inhuren voor het invullen van een uitdagende vacature

Professional nodig? Het kan lastig zijn om precies die specialist te vinden die je zoekt. Heb je iemand nodig op de werkvloer, in het managementteam of een expert in een klein, maar complex segment van je bedrijf? ICE Utility Professionals staat voor je klaar in deze snel veranderende energiemarkt.

Lijkt het je leuk om één van onze vacatures in te vullen?

Ben jij die professional en ben jij klaar voor een uitdagende functie binnen de energiebranche? Als je die specialistische kennis in huis hebt dan zijn kunnen wij jouw hulp gebruiken. Zo zijn wij op zoek naar ervaren scrummers, test experts, data analisten, projectleiders en andere functies. Bekijk onze vacatures om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mail ons je cv en zet de beweging in gang!

Samen sparren over de toekomst van de energiesector?

Laat ons weten wat we voor je kunnen doen. Heb je vragen, goede ideeën of wil je even sparren? Samen zetten we onze schouders onder de uitdagingen waar de energiemarkt voor staat. Neem gerust contact met ons op!

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.