Inspiratie

Al jouw data op een magische plek

Viewport is een softwareoplossing die uw onderneming helpt om gemakkelijk toegang te krijgen tot technische documenten, afkomstig uit verschillende business applicaties. De informatie is toegankelijk op ieder apparaat en wordt door middel van Al technologie moeiteloos in context geplaatst. Viewport biedt een geïntegreerd overzicht van al uw asset informatie en maakt het hierdoor mogelijk om betere beslissingen te nemen, ‘Hands-on Tool Time’ te vergroten en een veiligere werkomgeving te creëren.

✔ Vergroot uw effectiviteit

✔ Verbeter uw veiligheid

✔ Verbeter uw besluitvorming

Een overzicht van alle assets binnen uw bedrijf, zonder impact op uw bestaande applicatie infrastructuur. Verbeter uw bestaande bedrijfsprocessen en workflows.

  • Een portal voor al uw asset informatie.
  • Al-gedreven koppelingsmogelijkheden.
  • Snel rendement op de investering.
  • Ondersteunt meer dan 140 verschillende type formats en data.
  • Real-time, altijd up-to-date.
  • Ondersteunt zowel cloud als on-premise.
  • Snelle implementatie (binnen enkele weken ziet u al de voordelen).
  • Geen dure migratieprojecten nodig.

Implementatie

ICE verzorgt een plan van aanpak waarbij de samenwerking wordt gezocht tussen de business units. Wij werken het plan uit van strategie tot en met implementatie. Daarnaast activeren wij uw medewerkers en trainen die in de applicatie. We zorgen ervoor dat de implementatie duurzaam en toekomstbestendig verloopt.

“Een goed voorbereide implementatie is cruciaal voor een hoge adoptie.”

Onze ICE’ers hebben kennis van de inhoud. Wij bieden consult, projectmanagement en eerstelijnshulp.

Vraag nu de gratis demo aan!

Meer inspiratie

Wat ons bezig houdt

Wij leren elke dag bij. Over de utility branche, regelgeving en ons vak in de breedste zin van het woord. We delen het graag met je.

In de dynamische wereld van de energiebranche is het cruciaal voor organisaties om wendbaar te…
Nederland zet zich in voor duurzame energie, maar deze inspanningen hebben geleid tot prijsschommelingen. In…
Met groot enthousiasme delen we het nieuws dat ICE per 16 augustus jl. officieel ond…

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.