Inspiratie

Al jouw data op een magische plek

Viewport is een softwareoplossing die uw onderneming helpt om gemakkelijk toegang te krijgen tot technische documenten, afkomstig uit verschillende business applicaties. De informatie is toegankelijk op ieder apparaat en wordt door middel van Al technologie moeiteloos in context geplaatst. Viewport biedt een geïntegreerd overzicht van al uw asset informatie en maakt het hierdoor mogelijk om betere beslissingen te nemen, ‘Hands-on Tool Time’ te vergroten en een veiligere werkomgeving te creëren.

✔ Vergroot uw effectiviteit

✔ Verbeter uw veiligheid

✔ Verbeter uw besluitvorming

Een overzicht van alle assets binnen uw bedrijf, zonder impact op uw bestaande applicatie infrastructuur. Verbeter uw bestaande bedrijfsprocessen en workflows.

  • Een portal voor al uw asset informatie.
  • Al-gedreven koppelingsmogelijkheden.
  • Snel rendement op de investering.
  • Ondersteunt meer dan 140 verschillende type formats en data.
  • Real-time, altijd up-to-date.
  • Ondersteunt zowel cloud als on-premise.
  • Snelle implementatie (binnen enkele weken ziet u al de voordelen).
  • Geen dure migratieprojecten nodig.

Implementatie

ICE verzorgt een plan van aanpak waarbij de samenwerking wordt gezocht tussen de business units. Wij werken het plan uit van strategie tot en met implementatie. Daarnaast activeren wij uw medewerkers en trainen die in de applicatie. We zorgen ervoor dat de implementatie duurzaam en toekomstbestendig verloopt.

“Een goed voorbereide implementatie is cruciaal voor een hoge adoptie.”

Onze ICE’ers hebben kennis van de inhoud. Wij bieden consult, projectmanagement en eerstelijnshulp.

Vraag nu de gratis demo aan!

Meer inspiratie

Wat ons bezig houdt

Wij leren elke dag bij. Over de utility branche, regelgeving en ons vak in de breedste zin van het woord. We delen het graag met je.

In de dynamische wereld van energievoorziening worden netbeheerders geconfronteerd met de groeiende uitdagingen van netcongestie….
In zijn benadering van procesverbetering legt Stefan de nadruk op de 3 S-en: structureren, standaardiseren…

Process & Performance

Midden in de energietransitie bevinden onze klanten zich in een tijd van ingrijpende veranderingen. Deze transitie omvat niet alleen technologische verschuivingen, maar gaat vaak ook gepaard met veranderingen in processen, systemen, organisaties en gedrag. Het team Process & Performance, bestaande uit consultants met diverse achtergronden en expertise, hanteert een Lean/Agile benadering om deze veranderingen te realiseren. Met ons team van programma- en projectmanagers, Agile coaches, Procesverbeteraars, Scrum Masters en verandermanagers brengen we de gewenste verandering tot stand. We hanteren een positief-kritische benadering, waarbij de doelstellingen van de organisatie vooropstaan en we tegelijkertijd oog hebben voor de mensen die door de verandering worden beïnvloed. Ons doel is om de organisatie, processen en teams aanzienlijk te verbeteren ten opzichte van hoe we ze hebben aangetroffen. Dit streven vormt de kern van onze inzet en is een bewezen succesformule.

Kies voor ICE Utility Professionals en bereik blijvende verbeteringen die jouw organisatie wendbaar, veerkrachtig en toekomstbestendig maken.

Operational expert

Onze Operational Experts hebben het vermogen om zich snel nieuwe kennis eigen te maken. Of jij nu behoefte hebt aan beginnend talent of doorgewinterde experts met uitgebreide expertise op gebieden zoals Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing, zij staan voor je klaar. Hun hoofdtaak is het uitvoeren van taken zoals het verwerken van achterstanden en het waarborgen van nauwkeurige gegevensverwerking in verschillende aspecten van de energiebranche. Met de ondersteuning van onze Operational Experts kun jij jouw bedrijfsprocessen versterken en ervoor zorgen dat jouw gegevens altijd nauwkeurig worden verwerkt.

Kies voor ICE Utility Professionals en optimaliseer jouw operationele processen met onze deskundige Operational Experts.

Data & Analytics

In het tijdperk van de energietransitie is ook de digitale transitie in volle gang. Elektrificatie van verbruik en opwek, veranderingen in regelgeving en nieuwe technologieën leiden tot de beschikbaarheid van enorme hoeveelheden data in onze branche. Daarom is het nu meer dan ooit van belang om deze gegevens efficiënt, gestructureerd en correct te verwerken en volledig te benutten.


Ons team Data & Analytics consultants bestaat uit zowel young professionals als ervaren experts die kennis hebben van deze complexe informatiestromen en de laatste analysemethodes. Wij begrijpen de herkomst van data en zien mogelijkheden om deze voor bestaande én nieuwe toepassingen te gebruiken. Of het nu gaat om validatie, modellering of visualisatie: onze consultants kunnen jouw gegevens omzetten in waardevolle inzichten. Daarbij verliezen we jou als klant niet uit het oog en leggen we ingewikkelde materie begrijpelijk uit, of gaan juist graag dieper in op de details. Op die manier creëren we impact voor jou!

ICE-UP staat klaar om uitdagingen in de energiebranche aan te gaan door deze expertises te combineren. Samen creëren we een datalandschap dat jouw organisatie in staat stelt succesvol te zijn.

Business & IT

Als cruciale schakel tussen jouw bedrijfsactiviteiten en IT-infrastructuur, bieden wij hooggekwalificeerde consultants met diepgaande expertise in de energiebranche en bedrijfsprocessen. We hebben ook de cruciale vaardigheid om de behoeften van jouw organisatie helder te vertalen naar ontwikkelaars. Wij faciliteren directe communicatie tussen betrokken afdelingen, waarbij stakeholdermanagement een integraal onderdeel vormt van onze werkwijze. Met een scherp inzicht in de dynamische energiebranche en naadloze samenwerking tussen business en IT, identificeren we optimalisatiemogelijkheden, implementeren we efficiënte systemen en stimuleren we innovatie.

Kies voor ICE Utility Professionals en vorm een partnerschap dat jouw organisatie wendbaar, veerkrachtig en toekomstbestendig zal maken.