Inspiratie

ICE dag 6 maart 2020

Na het lustrum in Oostenrijk gevierd te hebben (wintersport) was het nu weer tijd voor een ‘normale’ ICE dag. Elk kwartaal komen we bij elkaar om het wel en wee van ICE te bespreken en vooral ook om gezellig samen te zijn; je ziet elkaar immers niet elke dag!

Dit keer is er vanuit de zelforganiserende teams gekozen voor de volgende locatie: Het museum van Beeld en Geluid te Hilversum. Een waanzinnig mooie locatie met zeer goede faciliteiten. Na ontvangst met koffie, thee en lekkernijen starten we met het officiële gedeelte: een terugblik op wat we de afgelopen periode hebben gerealiseerd, een update van onze nieuwe strategie en de resultaten van het Medewerkerstevredenheidsonderzoek; ,wat gaat er goed en wat kan nóg beter. Het is prettig om te zien dat we een gezond bedrijf zijn en zaken aanpakken om continu te blijven verbeteren.

 

Na het officiële gedeelte gehad te hebben, werden we in de gelegenheid gesteld om vrij rond te lopen in het museum. Waar de één koos voor het rustig bekijken van video’s of het deelnemen aan een quiz, koos de ander voor een spannende politie-achtervolging of het maken van een videoclip met collega’s. Zoals gebruikelijk werd er afgesloten met een borrel en een diner. Een geslaagd event! Op naar de volgende.

Meer inspiratie

Wat ons bezig houdt

Wij leren elke dag bij. Over de utility branche, regelgeving en ons vak in de breedste zin van het woord. We delen het graag met je.

In de dynamische wereld van de energiebranche is het cruciaal voor organisaties om wendbaar te…
Nederland zet zich in voor duurzame energie, maar deze inspanningen hebben geleid tot prijsschommelingen. In…
Met groot enthousiasme delen we het nieuws dat ICE per 16 augustus jl. officieel ond…

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.