Inspiratie

ICE officieel onderdeel van Almunda Professionals NV

Met groot enthousiasme delen we het nieuws dat ICE per 16 augustus jl. officieel onderdeel is van Almunda Professionals NV! Als ICE zijn we verheugd om onze krachten te bundelen met Almunda en samen de volgende fase in te gaan.

Het is met genoegen dat we aankondigen dat Almunda een meerderheidsbelang van 70 procent heeft verworven in ICE. In september 2022 heeft Value8 een meerderheidsbelang genomen in ICE met als doel deze over te dragen aan Almunda dat al actief is met business en IT-consultants in de financiële sector (Novisource) en het leidende platform voor zelfstandige professionals in de zorg (PIDZ). Dankzij deze overname kan Almunda de utility sector hieraan toevoegen.

Sinds de oprichting in 2005 heeft ICE zich toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten aan diverse klanten binnen de utility-sector. We hebben een sterke aanwezigheid opgebouwd in zowel Nederland als België en zijn trots op de rol die we spelen als betrouwbare partner voor landelijke en regionale netbeheerders, leveranciers, meetbedrijven en serviceproviders.

Hoogwaardige consultancydiensten

De utility sector bevindt zich momenteel in een dynamische fase van groei en verandering, gedreven door de toenemende vraag naar duurzame energieoplossingen en evoluerende regelgeving. Als ICE blijven we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige consultancydiensten om te voldoen aan de groeiende behoeften van onze klanten in deze snel veranderende omgeving. Dankzij de krachtenbundeling met Almunda, zal ICE nog beter in staat zijn om in deze behoefte te voorzien.

Voor meer informatie over Almunda Professionals NV en deze overname: https://www.almunda.nl/nieuws/almunda-neemt-meerderheidsbelang-in-ice-interim

Meer inspiratie

Wat ons bezig houdt

Wij leren elke dag bij. Over de utility branche, regelgeving en ons vak in de breedste zin van het woord. We delen het graag met je.

In de dynamische wereld van de energiebranche is het cruciaal voor organisaties om wendbaar te…
Nederland zet zich in voor duurzame energie, maar deze inspanningen hebben geleid tot prijsschommelingen. In…
In de snel evoluerende energiemarkt zoeken energiemaatschappijen voortdurend naar innovatieve manieren om klanten …

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.