Inspiratie

ICE verbonden met CliniClowns

Even iemand opvrolijken. Het herstel bevorderen. En natuurlijk bijdragen aan een mooie toekomst. Allemaal kernwaarden die ICE met CliniClowns verbindt. Daarom zijn wij vrienden van deze mooie stichting.

Waarom? Omdat ICE nou eenmaal om mensen geeft. En in het bijzonder om kinderen, zij hebben immers de toekomst. Marcel van Staa: ‘Kinderen staan aan het begin van hun leven, heel authentiek en eager ontdekken ze de wereld om zich heen. Dit pure vind ik mooi aan kinderen. Helaas zijn er ook kinderen die ziek zijn, voor wie het leven niet zo zorgeloos is. Stichting CliniClowns is er voor die kinderen. Met clowns die ze op momenten weer even laten lachen, een beter ziekbed bieden en het herstel helpen bevorderen. In die missie herkennen wij ons: onze mensen komen ook binnen en beoordelen de situatie die niet altijd rooskleurig is. Wij gaan aan de slag en vertrekken pas als de organisatie is geholpen. Dus net zoals de clown die een belangrijk onderdeel is in het genezingsproces van een kind, willen wij dat zijn voor utility bedrijven. Zo helpen wij helpen elkaar verder, voor een mooie toekomst.’

Meer inspiratie

Wat ons bezig houdt

Wij leren elke dag bij. Over de utility branche, regelgeving en ons vak in de breedste zin van het woord. We delen het graag met je.

In de dynamische wereld van de energiebranche is het cruciaal voor organisaties om wendbaar te…
Nederland zet zich in voor duurzame energie, maar deze inspanningen hebben geleid tot prijsschommelingen. In…
Met groot enthousiasme delen we het nieuws dat ICE per 16 augustus jl. officieel ond…

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.