Onze partners

Hansen Technologies

Hansen Technologies is een leverancier van oplossingen op het gebied van Energie datamanagement, Billing, Customer Care en Analytics specifiek gericht op utilities. Met haar Energie datamanagement oplossingen ondersteunt Hansen reeds meerdere marktpartijen in Nederland. Wereldwijd heeft Hansen meer dan 500 klanten en 30 kantoren van waaruit haar klanten ondersteund worden.

Beide organisaties hebben als doel het bieden van oplossingen specifiek voor de utility sector in Nederland en België. Dat deze samenwerking kan leiden tot een succes, blijkt wel uit het complementaire DNA dat beide bedrijven in zich hebben. De basis van deze samenwerkingsovereenkomst is dat ICE preferred implementatiepartner van Hansen wordt. ICE gaat Hansen voorzien van specifieke Nederlandse en Belgische marktkennis. Tevens wordt wereldwijd gekeken naar ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en hoe deze kennis toegepast kan worden in Nederland en België.

Viewport

Vanaf januari 2020 biedt ICE ook oplossingen voor Asset Management waar al onze klanten van kunnen profiteren. De behoefte aan juiste technische informatie groeit.

Viewport is een oplossing die is gericht op het documentbeheer van technische installatietekeningen. Het is de schil die je over al je asset management documentbeheer systemen heen legt om zodoende de laatste technische data beschikbaar te hebben voor bijvoorbeeld monteurs. Hierdoor hebben assetbedrijven, technische bedrijven en netbeheerders, in een oogopslag alle up-to-date informatie tot hun beschikking.

De reden van deze samenwerking is dat steeds meer technisch georiënteerde utility bedrijven een uitdaging hebben met het beheer van hun assets. ICE heeft de kennis van de tool en richt deze optimaal in voor onze klanten.

QPR Software

QPR Software Plc (Nasdaq Helsinki: QPR1V) biedt oplossingen voor process mining, prestatiebeheer en enterprise-architectuur voor digitale transformatie, strategie-uitvoering en verbetering van bedrijfsprocessen in meer dan 50 landen. Met QPR-software kunnen klanten waardevolle inzichten krijgen voor weloverwogen beslissingen die het verschil maken.

TOONAANGEVENDE LEVERANCIER VAN PROCESS MINING

Met 25 jaar ervaring, 2.000 klanten en meer dan een miljoen verkochte licenties staan de producten van QPR Software hoog aangeschreven bij zowel klanten als brancheanalisten.

De process mining-software, QPR ProcessAnalyzer, visualiseert en analyseert processtromen die plaatsvinden in organisaties. De op enterpriseniveau process mining-software, biedt nauwkeurige gegevensverzameling en integratie via standaardconnectoren die beschikbaar zijn voor alle belangrijke operationele systemen, zoals SAP, Oracle en ServiceNow. QPR ProcessAnalyzer wordt erkend door topanalisten uit de industrie, zoals Gartner Research, Forrester en Everest Group.

QPR ProcessAnalyzer combineert geavanceerde AI, Machine Learning en predictions met de meest uitgebreide set aan kant-en-klare grafieken en analyses in de branche. Deze process mining-functies zijn beschikbaar voor verschillende gebruiksscenario’s – variërend van RPA, digitale transformatie tot en met KPI-rapportage. Met de toonaangevende root cause analyses hebben klanten zoals KBC Groep, EY en Nokia gemakkelijk de oorzaken van hun operationele inefficiënties, knelpunten en compliance issues kunnen opsporen.

QPR Software richt zich op procesverbeteringen die concrete bedrijfswaarde opleveren voor de gebruikers. Hun klanten over de hele wereld hebben op deze manier hun efficiëntie kunnen verhogen en kosten kunnen besparen: Piraeus Bank slaagde erin om het aanvraagproces voor leningen terug te brengen van 35 minuten naar 5 minuten, terwijl Metsä Board de hoeveelheid nabewerking met 80% kon verminderen.

Hun motto? Durf te verbeteren.

Practise what you preach

Wij werken met jou aan een duurzamere wereld en dat begint natuurlijk bij onszelf. Dus rijden wij elektrische auto’s, liggen er zonnepanelen op ons dak, verwarmen wij elektrisch en steunen wij onder andere de CliniClowns.

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.