Voor professionals

Groeien bij ICE

Business & IT, Process & Performance, Data & Analytics en Operational Experts. Binnen deze vier carrièrepaden kun jij continu groeien. Wat is jouw drive?

Business & IT

Wil jij Business & IT verbeteren en verbinden? Zet dan jouw IC kennis in om de bedrijfsprocessen en informatiesystemen van onze opdrachtgevers te verbeteren en naar een hoger plan te tillen. Als Business & IT Professional binnen ICE heb je de mogelijkheid om je bezig te houden met mooie cases. Je vervult daarbij vaak een brugfunctie tussen de gebruikers, het management en de technisch ontwerpers en beheerders van de informatiesystemen.

Binnen dit carrièrepad hebben wij regelmatig uitdagende opdrachten als functioneel beheerder, testmanager, product owner, business consultant en nog veel meer. ICE biedt je bovendien de mogelijkheid om continu in beweging te zijn en te blijven groeien. Go for IT!

Operational expert

Als Operational Expert binnen ICE Utility Professionals ben je altijd op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en houd je jouw kennis up-to-date. Hierdoor ontwikkel jij je tot een autoriteit binnen jouw vakgebied, los je complexe vraagstukken op en ondersteun je jouw opdrachtgever.

Binnen dit carrièrepad hebben wij regelmatig uitdagende opdrachten op het gebied van allocatie & reconciliatie, pricing & sourcing en trade. ICE Utility Professionals biedt je de mogelijkheid om continu in beweging te blijven en dus te blijven groeien.

Data & Analytics

Als Data & Analytics Professional binnen ICE Utility Professionals ben je gespecialiseerd in data analyse; een proces waarbij data geïnspecteerd, opgeschoond en gemodelleerd wordt om er vervolgens de meest waardevolle informatie uit te halen. Op dat gebied richt jij je op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data en adviseer je over datavraagstukken.

Binnen het carrièrepad hebben wij regelmatig uitdagende opdrachten op het gebied van data schoning, data engineering, data-/business analyse voor BI Professionals, Data Scientists en nog veel meer functies. ICE Utility Professionals biedt jou bovendien de mogelijkheid om continu in beweging te blijven binnen dit carrièrepad. Zo blijf je groeien!

Process & Performance

Als Process & Performance Professional ben je gespecialiseerd in procesmanagement. Je houdt je bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het aandragen en implementeren van procesverbeterplannen zijn jouw passie.

Om jezelf te blijven uitdagen hebben wij binnen dit carrièrepad regelmatig uitdagende opdrachten, op het gebied van LEAN, proces expert, procesmanager, changemanager en nog veel meer. ICE Utility Professionals biedt jou zo met Process & Performance de mogelijkheid om continu in beweging te blijven en te blijven groeien.

“ICE Utility Professionals werkt altijd aan een duurzame relatie, want alleen zo bouw je samen aan een waardevolle toekomst”

Practise what you preach. Wij werken met jou aan een duurzamere wereld en dat begint natuurlijk bij onszelf. Dus rijden wij elektrische auto’s, liggen er zonnepanelen op ons dak, verwarmen wij elektrisch en steunen wij onder andere de CliniClowns.

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.