Voor professionals

Samen duurzaam succes

Samen naar een duurzame wereld. Het is de mooie en onvermijdelijke uitdaging voor de utility branche.

Samen naar een duurzamere wereld

Bij ICE Utility Professionals werk je binnen een open en eerlijke bedrijfscultuur. Als jij met plezier naar je werk gaat, merken onze klanten dat. Hun uitdaging is jouw uitdaging en niets is zo leuk als samen steeds de beste oplossing vinden. Daarom werken wij als collega’s voortdurend aan onze vaktechnische én persoonlijke ontwikkeling. Individueel, als teams en binnen de organisatie. Daar komen wij en jij mee vooruit.

Utility op elk niveau

Sinds 2005 biedt ICE Utility Professionals oplossingen aan bedrijven in de utility branche. Dat doen wij in de vorm van mensen, innovatie, kennis en ervaring/kunde. Wij leveren, implementeren en servicen voor en op elk niveau. Als echte kennisclub zetten wij bovendien gericht in op innovatie en de beweging richting datagedreven dienstverlening. Dat werkt, want in ons 19-jarige bestaan groeiden wij naar een team van ruim 50 fte. Daar zijn wij trots op, vooral ook omdat het is gelukt om onze open en eerlijke ‘familiecultuur’ te bewaren.

Duurzame relatie

ICE Utility Professionals wil veel realiseren met en binnen haar team, maar vooral samen met en voor de klant. Daarvoor koppelen wij de juiste mensen aan bedrijven/organisaties. Wij brengen nauwkeurig de uitdagingen binnen een organisatie in kaart. Aandachtig en vanuit een ervaren, deskundige visie. Zo matchen wij steeds de professional die het beste bij de klus past. Jij misschien?

Klanten aan het woord

“Als kennisclub zet ICE Utility Professionals zich in op innovatie en de beweging richting datagedreven dienstverlening.”

Practise what you preach.

Wij werken met jou aan een duurzamere wereld en dat begint natuurlijk bij onszelf. Dus rijden wij elektrische auto’s, liggen er zonnepanelen op ons dak, verwarmen wij elektrisch en steunen wij onder andere de CliniClowns.

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.