Voor opdrachtgevers

Onze diensten

ICE Utility Professionals biedt meerdere oplossingen op het gebied van: Business & IT, Process & Performance, Data & Analytics, Operational Expert.

Business & IT

Verbeter en verbind jouw Business & IT met elkaar. Onze Business & IT Professionals weten precies hoe.

Data & Analytics

Navigeer datagedreven naar succes.
Onze Data & Analytics Professionals bieden jou het juiste inzicht.

Operational expert

Versterk en stroomlijn jouw operationele processen. Met onze Operational Experts ben je verzekerd van deskundigheid en precisie.

Process & Performance

Succesvolle en blijvende verbeteringen. Onze Process & Performance Professionals kennen de weg naar succes.

Al onze mensen zijn certificeerd

Al onze mensen zijn gecertificeerd in één of meerdere toonaangevende methodieken, zoals SAFe, LEAN, Design Thinking, TMap, BISL, Prince2, en/of ISQTB. Wij hebben ervaring in de utility branche en beschikken over kennis van de meest gangbare utility applicaties en tools, zoals SAP, MS Dynamics, Business Objects en Information Stuard. Wij kennen de processen en werken bovendien volgens de waterval- of scrum/agile-methodiek. Geen probleem.

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.