Voor opdrachtgevers

De beste oplossing

Operationeel, ondersteunend of management: met een ICE Professional haal je de beste oplossing in huis.

Haal de beste oplossing in huis

Onze professionals hebben veel (proces)kennis, zijn oplossingsgericht, loyaal, flexibel inzetbaar, proactief en kennen snel de weg binnen je organisatie. Hoe dat komt? Wij werven kandidaten niet alleen op kennis en ervaring, maar ook op houding en gedrag. Wij zorgen met de ICE Academy ook voor persoonlijke ontwikkel- en opleidingstrajecten. Zo brengen wij mensen en daarmee indirect ook onze klanten naar een hoger niveau.

Kennis, data, proces & innovatie

Alle grote dingen beginnen met een klein idee. Een aanpassing op de werkvloer, een efficiënter proces, inspirerend leiderschap: elk idee kan geweldige verbeteringen met zich meebrengen. Daarom is ICE Utility Professionals meer dan een leverancier van mensen. Wij zijn ook je kennispartner. Wij denken mee over uitdagingen op het gebied van testen, data, procesoptimalisatie, een duurzame flexibele arbeidsschil of trainingen voor medewerkers. Je mag steeds rekenen op onze drive om te vernieuwen en te verbeteren.

Practise what you preach.

Heb je behoefte aan extra capaciteit, kennis of past een partnerschip bij jouw vraagstuk? Wij stellen samen het doel en een traject samen en zorgen voor een uitstekende passende oplossing.

Process & Performance

Process & Performance Professionals houden zich bezig met het (her)formuleren en bereiken van ondernemingsdoelstellingen in de gegeven, soms sterk veranderende, context. Onze proces experts en – managers hanteren de nieuwste methoden en technieken: naast LEAN worden bijvoorbeeld ook proces mining of gamification toegepast. Onze Interim (Project) Managers sturen uiteraard op het bereiken van het vooraf gestelde doel. Naast het sturen op de harde targets hebben zij tevens oog voor de mens!

Operational expert

De Operational Experts zijn in staat zich snel kennis eigen te maken. Deze professionals staan aan het begin van hun carrière of zijn doorgewinterde experts met veel inhoudelijke kennis op hun vakgebied waaronder Sourcing & Forecasting, Allocatie & Reconciliatie, Meetdata en Billing.

Data & Analytics

Data & Analytics Professionals van ICE Utility Professionals richten zich op het aggregeren, verstrekken, beheren en analyseren van data. Naast de kennis van hoe data te analyseren en om te vormen tot informatie beschikken onze consultants ook over de benodigde Business en Compliancy kennis. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen in de transitie naar data gedreven werken en jou behoeden voor de wettelijke kaders van de privacy.

Business & IT

Business en IT laten samenwerken is een vak apart. ICE Professionals hebben kennis van zowel Business als ook van IT en kunnen daardoor de brugfunctie vervullen tussen de gebruikers, de beheerders, de technisch ontwerpers en het management. Hierdoor worden jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen continu verbeterd en naar een hoger plan getild.